Urban Arrow elektrische bakfietsen


Urban Arrow

Het nieuwe Nederlandse fiets merk Urban Arrow maakt slimme elektrische transportfietsen voor in de stad. Deze elektrische bakfiets is speciaal ontwikkeld voor families met jonge kinderen die een groen, betaalbaar en tijdbesparend alternatief willen voor hun tweede auto.

Een fris nieuw ontwerp, gemaakt van lichte, veilige and comfortabele materialen, uitgevoerd met een moderne krachtige Duitse elektrische trapondersteuning en opgebouwd met A-merken (o.a. Shimano, SKS, Rigida).

Kom nu langs en maak een proefrit op deze geweldige bakfiets.

Urban Arrow ontwikkelt volgens het open source principe een modulaire bakfiets met elektrische trapondersteuning. Naast de Family en Cargo heeft Urban Arrow nu ook nog een super wendbare bakfiets: de Shorty.