UIT VOORRAAD LEVERBAAR: URBAN ARROW FAMILY (we hebben een witte en een zwarte staan die staan te popelen om de weg op te gaan)

KOM EEN PROEFRIT MAKEN!

Veiligheid voorop,

fietsen zonder zorgen
Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De EPP bak, gemaakt van hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit, beschermt je kinderen extra goed.

Superieure wendbaarheid.

Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor
Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

Geen auto meer nodig,

overal is aan gedacht
Er zijn accessoires beschikbaar zoals een opklapbaar voorbankje, regenhuif of een maxi cosi adapter. Zo veelzijdig dat je vanaf vandaag de auto lekker laat staan en met de fiets gaat!

Een investering in vrijheid

Tijd om de volgende uitdaging aan te gaan.. Hoe verplaats ik mijn familie? Hoe doe ik dat vlug, efficiënt en duurzaam? Met een tweede auto breng je alleen maar meer tijd door in de file. Met het openbaar vervoer kom je net niet waar je moet zijn. Met het grote bereik geeft deze fiets je alle vrijheid.

Hierom wil je een Urban Arrow:

Altijd windmee

De Bosch Active, Performance of Performance CX motoren met 400Wh of 500Wh accu zorgen alle drie voor een kilometers brede glimlach

NuVinci N380 Versnelling

De N380 maakt van schakelen een fijne ervaring. Vooral in combinatie met het Bosch-systeem werkt deze naaf als een geoliede machine.

Optimale Accessoires

Maak je Urban Arrow af met goed doordachte en gebruiksvriendelijke accessoires.