Nieuw & tweedehands


Stadsfietsen, elektrische fietsen, sportfietsen en kinderfietsen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment aan tweedehands fietsen!

Maak bij ons ook een proefrit op één van onze elektrische fietsen. U kunt alleen overtuigd worden als u zelf ervaart hoe het fietst!

Nieuwe fietsen

In ons assortiment vindt u een groot aantal merken.

RIH fietsen
Cortina Fietsen
Cortina Ecomo
logoBatavus
Merida Bikes
Alpina Fietsen
Urban Arrow
Flyer
General Bikes
Van Raam aangepaste fietsen

Verzekeren

Als u een nieuwe fiets aanschaft adviseren wij om hem te verzekeren. Wij zijn al jaren dealer van ENRA verzekeringen bv en hebben goede ervaringen met deze verzekeraar.

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Tweedehands fietsen

Wij hebben altijd een ruime keus en continu wisselend aanbod aan tweedehands fietsen, ook kinderfietsen en elektrische fietsen. De fietsen zijn met grote zorg nagekeken en wordt altijd met framenummer in het politieregister vermeld. Heeft u een speciale wens? Laat het ons dan weten, dan gaan wij ernaar op zoek en laten u weten als we de door u gewenste fiets in huis hebben. Een tweedehands kunt u ook verzekeren.

Tevens inruilen van uw oude fiets mogelijk!